Kdaj naročiti poslovna in promocijska darila?

Temperature so še skoraj poletne, mi pa že pišemo o poslovnih božično-novoletnih darilih, zakaj?

Čeprav za razmišljanje o novoletnih darilih nikoli ni prezgodaj, je po našem mnenju oktober pravi čas za naročilo. Nekateri menijo, da pretiravamo, mi pa vemo da temu ni tako, saj imamo za naše mnenje kar nekaj razlogov.

 1. Velika izbira in dobavljivost izdelkov – zagotovite si najpopularnejše izdelke! ????
  Oktobra so skladišča dobaviteljev polna, zato lahko izbirate tudi med najpopularnejšimi izdelki. Bolj kot se bližamo božično-novoletnim praznikom, bolj zaloge kopnijo in manjša je izbira izdelkov. Zato poskrbite za svoja promocijska darila v času in se izognite razočaranju, da izdelka, ki ste ga imeli v mislih, nikjer več ni na zalogi.
 2. Prihranite si stres zaradi časovne stiske
  Proces od izbire izdelkov, do končnega produkta ni iz danes na jutri, temveč terja svoj čas. Zaradi zgoščenosti naročil ste lahko hitro zgodi, da vaša zamisel o promocijskih darilih ne sovpada s časom, ki je še na razpolago.
 3. Personalizacija po vaših željah
  Če nam naročilo predate dovolj zgodaj imamo čas izpolniti (skoraj) vsako vašo željo ????. Dovolj časa je tudi za bolj komplicirane izvedbe.
 4. Obveznost manj v prenatrpanem decembru ????
  December postaja praznično-hektičen mesec za vse nas, zato si naredite uslugo in poskrbite za svoja promocijska darila že prej!

Promocijska poslovna darila so investicija v vašo prepoznavnost ter posledično prodajo in nabor kupcev. Zato si v času zagotovite vaša uporabna promocijska darila, saj čas hitro teče in prazniki bodo kmalu pred vrati!