NALEPKE ZA STEKLA, izložbe

Naj vaše izložbe IZSTOPAJO!

Nalepke za izložbe in steklena okna/ vrata imajo več funkcij.

Poskrbijo, da je vaša dejavnost takoj vidna mimoidočim in jo lažje najdejo, hkrati pa poskrbijo za zasebnost vaših delavcev.

Izkoristite vaša izložbena okna za dobro reklamo, ali pa jih polepšajte in tako pritegnite pozornost!
Lepe izložbe so namreč dodana vrednost, saj privabljajo radovedne poglede mimoidočih.
Sporočajo lahko vašo ponudbo ali pa skrijejo notranjost pred neželenimi pogledi.

Nalepke za izložbe

1. Možnosti poslikave izložb
Možnosti so neomejene!

Od urnikov, do vzorcev iz “peskane” folije, do napisov. Sporočite nam vaše želje, in pripravili vam bomo predogled izgleda vaše izložbe.

Izrez iz enobarvne folije
Napise in enobarvne logotipe največkrat uporabljamo za izložbe, pri katerih stranke ne želijo prekriti celotne površine stekla.
Ta oblika polepitve je odlična, če želite, da se še vedno vidi v vašo trgovino, ali pa če veste, da boste čez čas hoteli spremeniti izgled vaše izložbe, saj jih je iz stekel tudi lažje odstraniti.

2. Uporabljeni materiali in tehnike
Za poslikavo vaših izložb uporabljamo naslednje materiale in tehnike.

 • PESKANA FOLIJA
  To je folija, ki imitira peskano steklo. Lahko jo apliciramo v celem kosu tako, da samo prekrije pogled v notranjost. Lahko pa peskani foliji dodajamo dekorativne in reklamne elemente, kot so: rezani vzorci, tiskani vzorci, nepravilne oblike, 3D efekt in podobno. Peskana folija je verjetno najpogosteje uporabljen material za polepitev stekel. Prednost uporabe peskane folije je predvsem ta, da prepušča del svetlobe v prostor.

 • REZANE BARVNE FOLIJE
  To so enobarvne PVC folije, ki jih oblikujemo tako, da s pomočjo CNC rezalnika folij izrežemo želene kreative (logotipi, napisi …).  Le-te nato zalepimo na stekla. V kolikor ne želimo prekriti celotne površine stekla je to prava izbira.

 • PRINT NA ‘POLNO’ FOLIJO
  Na PVC folijo natisnemo želene grafike. Zatem grafike zaščitimo pred UV žarki (bledenjem) s posebno UV laminacijo. Motivi so lahko poljubnih oblik in dimenzij. Ta folija skoraj ne prepušča svetlobe v notranjost.

 • PERFORIRANA FOLIJA ali LUKNJIČASTA FOLIJA
  To je folija, ki ima na približno 40 % površine majhne luknjice, katerih namen je, da lahko skozi stekla še vedno opazujemo zunanjost ter da v notranjost lahko pronica več zunanje svetlobe. Idealna rešitev, ko želimo ustaviti poglede v notranjost, a si sami ne želimo zastreti pogleda na zunanjost in hkrati uživati v naravni svetlobi.

 • STOP SOL FOLIJE
  Že ime folije nakazuje na svoj namen. Uporabimo jih, ko želimo zatemniti stekla in s tem delno zaustaviti UV žarke in dnevno svetlobo. Lastnost stop folije je tudi ta, da ko je zunaj zelo svetlo, zakrije poglede v notranjost s pomočjo efekta ogledala. Ko pa je zunaj tema in je hkrati notranjost osvetljena, se notranjost normalno vidi.

Imate vprašanje, vas zanima neobvezujoča ponudba?
Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo odgovorili.

Zakaj nam zaupati?

 • Kakovostni materiali
  Delamo samo s kakovostnimi materiali priznanih znamk, ki so vzdržljivi. Čeprav niso vedno najbolj poceni, imajo pa odlično razmerje med kakovostjo in ceno, služili vam bodo več časa kot izdelki narejeni iz cenenih materialov.

 • Brezplačno svetovanje
  Z veseljem prisluhnemo vašim željam in potrebam,
  ter vam svetujemo glede vseh možnosti, ki jih imate na voljo.

 • Oblikovanje

 • Ugodne cene

 • Hitra izdelava

 • Montaža / dostava
  Za izdelke vedno ponujamo tudi montažo, če je pa ne potrebujete vam izdelke pošljemo s Pošto Slovenije. Če ste pa v bližini, lahko izdelke tudi osebno prevzamete v naši trgovini.

Kako lahko naročite nalepke za stekla?

 • vaše povpraševanje/klic
 • kontaktiramo vas glede vaših želja
 • dogovorimo se glede izgleda
 • pripravimo neobvezujočo ponudbo

Če vam la ta ustreza in nam jo potrdite, nadaljujemo in vam pripravimo:

 • predogled
 • Ko se dogovorimo še izvedba

Na voljo smo vam med celotnim procesom, in tudi v prihodnosti, če boste imeli tudi naknadno kakšna vprašanja.

Imate vprašanje, vas zanima neobvezujoča ponudba?
Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo odgovorili.

POŠLJITE POVPRAŠEVANJE

Izpolnite spodnji obrazec in nam pošljite povpraševanje. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.


  Osebne podatke, ki jih boste navedli v kontaktni obrazec, bo IN MEDIA d.o.o. obdeloval na podlagi zakonitega interesa (komuniciranje s strankami in javnostjo) za namen odgovora na vaše povpraševanje in jih bo hranil do dosega namena izvedene komunikacije. Več informacij lahko pridobite v Politiki zasebnosti IN MEDIA d.o.o. (razdelek Obdelava osebnih podatkov ob kontaktiranju).